Second slide
Van plan een tweedehands auto te kopen? Doe de autohistorie kenteken check en weet alles over het autoverleden van de auto. Wij geven u volledig inzicht in alle autohistorische gegevens. Bekijk alle RDW voertuiggegevens. Doe de NAP check en kom erachter of de kilometerstand klopt. Controleer het autoverleden op schadehistorie en voorkom dat u slachtoffer wordt van schadeauto fraude.

Autohistorie checken

Autohistorie achterhalen met kenteken check

schadecheck autoAutohistorie checken voordat u een auto koopt, een onmisbare stap in het auto aankoopproces. Helaas wordt er nog veel fraude gepleegd in de auto branche. Kilometerstanden terugdraaien en het goedkoop, maar ogenschijnlijk goed, herstellen van schadeauto’s is aan de orde van de dag. Wanneer u op zoek bent naar een tweedehands auto moet u dus alert zijn, want voor u het weet bent u slachtoffer van oplichting. U het risico op een miskoop aanzienlijk verminderen door de autohistorie na te trekken met onze kenteken check.  Hiermee verkleint u het risico op een miskoop aanzienlijk. Het doen van een kenteken check voor autogeschiedenis geeft u direct inzicht in het autoverleden. Daar waar u vroeger de auto alleen optisch kon beoordelen kun u een auto goed is kunt u deze tegenwoordig volledig natrekken. De autohistorie check is als het ware uw privé detective.

Direct een kenteken opzoeken? Voer het nummerbord in en krijg binnen enkele seconden inzicht in het verleden van de auto die u op het oog heeft. U krijgt een volledig rapport met belangrijke inzichten in het autoverleden. Benieuwt wat uw autohistorie detective u rapporteert? Lees dan verder of doe de check.

Autohistorie kentekencheck – Uw autogeschiedenis detective

detective kijken naar een Nederlandse autoDe autogeschiedenis kentekencheck is uw digitale privédetective! Om het verleden van een auto na te trekken hoeft u geen ingewikkelde handelingen uit te voeren. Na het invoeren van het kenteken heeft u binnen enkele seconden een overzicht van het verleden van een auto. Wanneer u een kenteken controle uitvoert wordt de auto volledig nagetrokken. Het resultaat van dit autogeschiedenis onderzoek is een compleet auto informatierapport. Aan de hand van dit rapport kunt u bepalen of de auto die u op het oog heeft een goede aankoop zal zijn. Het rapport zal op basis van een aantal factoren een aankoopadviescijfer genereren. Krijgt het voertuig een goed cijfer dan weet u dat deze waarschijnlijkheid een goede aankoop zal zijn. De factoren waarom het aankoopadvies wordt gebaseerd worden ook toegelicht. U kunt wel nagaan dan de kenteken check van onschatbare waarde is bij aankoop van een occasion. Een deel van de RDW kenteken gegevens zijn gratis op te vragen, andere informatie tegen een kleine vergoeding. U kunt gaan voor een gratis kenteken check of voor een goedkope kentekencheck. Let wel op, de kosten van een kenteken controle wegen altijd op tegen de baten. Het doen van een autohistorie check kost namelijk maar enkele euro’s die in vergelijking tot de kosten die een miskoop met zich meebrengen in het niets vallen. Er zijn gevallen bekent waarbij de onkosten nagenoeg gelijk lagen aan het auto aankoopbedrag.

Welke autogeschiedenis informatie kan ik opvragen?

autoschade checkOp internet is veel autohistorische informatie te verkrijgen. Autohistorie checken kan met onze kentekencheck. U krijgt direct inzicht in alle algemene RDW voertuiggegevens. Deze RDW (Rijksdienst Wegverkeer) data is te verkrijgen met een gratis kenteken check. Aangezien de RDW voertuiggegevens alleen algemene informatie over het voertuig geven raden wij u aan de autohistorische data ook op te vragen. U krijgt dan inzicht in de hoeveelheid voorgaande eigenaren, de auto dagwaarde, datum laatste tenaamstelling, verklaring logische kilometerstand en inzicht in schadehistorie. De kilometerstanden worden gecontroleerd aan de hand van de Nationale Auto Pas (NAP). De NAP houdt kilometerstanden van auto’s bij en laat, indien u overgaat tot tellerstand controleren met de nap check, u direct zien of de kilometerstand klopt en logisch is. Schadehistorie opvragen toont aan of een auto in het verleden schade heeft gehad. Is de auto die u wilt kopen een schadeauto geweest dan weet u het na de kentekencheck. Het rapport zal aangeven waar de autoschade zat en hoe ernstig deze schade was. Heeft de auto schade gehad dan raden wij u aan de auto te laten keuren door een vakkundige monteur. Deze zal de kwaliteit van de herstelwerkzaamheden en de algemene staat van de auto beoordelen. U kunt ook gebruik maken van auto aankoop hulp in de vorm van een auto aankoopkeuring. Tijdens een aankoopkeuring zal de auto door een auto expert worden onderzocht op gebreken en onderhoudsstaat.

Hoeveel auto’s natrekken voor bezichtiging?

auto checkVindt u in een keer de auto van uw dromen dan heeft u geluk. De meeste mensen hebben daar wat meer tijd voor nodig en vergelijken een aantal modellen met elkaar voordat ze een keuze maken. Wij adviseren onze bezoekers om een aantal auto’s uit te zoeken, daar de drie meest interessante uit te halen en deze in de eerste instantie met de gratis autogeschiedenis check te controleren. Op basis van de algemene voertuiggegevens die de gratis autohistoriecheck u oplevert kunt u de keuze maken over welke auto u meer te weten wilt komen. De meeste trekken ongeveer een tot drie auto’s na voordat ze de beste hebben gevonden. Voordeel van een aantal auto’s natrekken is dat u niet alleen de advertenties en hun omschrijving kunt vergelijken maar ook de mogelijkheid heeft om de aankoopadviesrapporten te vergelijken. Zo weet u zeker welke auto daadwerkelijk het meest interessant is en gaat u alleen bezichtigen wanneer de auto een serieuze kanshebber voor aankoop is.

De kosten van een autocheck

Het is mogelijk om de leeftijd van een auto te bepalen zonder dat je de eigenaar hoeft te spreken. Door de kenteken check te doen krijgt u alle informatie die u nodig om te bepalen of u de auto wil aanschaffen. Een volledige autocheck bestaat uit verschillende onderdelen. Voor bepaalde onderdelen moet u betalen. De algemene RDW-data kunt u gratis inzien. U kunt ervoor kiezen om de betaalde auto data niet aan te schaffen. Om een compleet beeld te krijgen van auto, is het aan te raden om de volledige auto check te doen. Deze is helaas auto check is helaas niet gratis. In de check zit onder meer informatie over het aantal voorgaande eigenaren, de dagwaarde van de auto, een verklaring logische kilometerstand, in zicht in het schadeverleden en datum van laatste aanstelling. Met deze informatie kunt u zelf beslissen of het verstandig is om de auto aan te schaffen.

Hoe autohistorie check?

Simpel, u kunt het auto kenteken natrekken middels onze kenteken check. U vult het nummerbord in en klikt op ‘kenteken opvragen’. Binnen enkele seconden krijgt u een volledig autohistorie rapport aangeleverd en weet u precies waar u daadwerkelijk naar kijkt. Doe de kenteken opvraag voor of tijdens de bezichtiging. Ons advies is echter altijd om de autohistorie vooraf op te vragen zodat u niet voor niets naar een auto gaat om te bezichtigen. Geeft het rapport aan dat er zaken niet kloppen, laat u dan niet ompraten en zie van de koop af. Wilt u de auto toch hebben dan adviseren wij u de wagen door een expert te laten controleren.

Wees de oplichter te slim af en onderzoek de autohistorie!

 

22 Jun , 2020,
admin
10 comments

10 Comments

 1. Zhwan C February 3, 2020 at 9:17 pm

  Hallo, toont het rapport informatie van vorige eigenaars?

  • admin February 3, 2020 at 9:17 pm

   Hallo, bedankt voor het vragen. Ja, het toont deze informatie.

 2. Geni January 6, 2020 at 3:38 am

  Hallo, wordt in dit rapport het werkelijke tellerstandnummer weergegeven, zodat ik het direct kan vergelijken met de huidige voertuigen?

  • admin January 6, 2020 at 3:41 am

   Ja, het toont u het laatst geregistreerde nummer in het bestand, zodat u kunt zien of er mee is geknoeid – Autohistoriecheck.nl Klantenservice

 3. Jorge B December 4, 2019 at 2:39 pm

  Hallo, geeft dit rapport me de schadegeschiedenis van een voertuig?
  Bedankt Jorge

  • admin December 4, 2019 at 2:41 pm

   Ja, Jorge. Het rapport geeft de schadegeschiedenis van het voertuig, inclusief de omvang van de schade, de positie op de auto en de datum waarop de schade is opgetreden. Bedankt, beheerder

 4. Mieke April 22, 2016 at 12:02 pm

  Kan je ook checken of de distributieriem is vervangen?

  • admin July 13, 2016 at 9:28 am

   Beste Mieke,

   De autohistorie kentekencheck laat u helaas niet zien wanneer de distributieriem is vervangen. Dit kunt u controleren onder de motorkap van de auto. Er zit een stikker op het motorblok en daarop staat wanneer de distributieriem is vervangen. Tevens is het verstandig te vragen naar een bon of contact op te nemen met het bedrijf die de distributieriem heeft vervangen.

   Groet,
   Autohistoriecheck.nl

 5. Mo May 8, 2015 at 10:26 am

  Ik zou graag willen weten de km stand en geschiedenis van de volgende auto. 29RDNN

  • admin May 20, 2015 at 7:02 am

   Beste Moshakur,

   U kunt de km stand en autohistorie opvragen door het kenteken in de kentekenbalk in te vullen en de procedure te volgen.

   Succes bij het vinden van een goede occasion!

   Team Autohistoriecheck.nl

Leave A Comment