Second slide
Van plan een tweedehands auto te kopen? Doe de autohistorie kenteken check en weet alles over het autoverleden van de auto. Wij geven u volledig inzicht in alle autohistorische gegevens. Bekijk alle RDW voertuiggegevens. Doe de NAP check en kom erachter of de kilometerstand klopt. Controleer het autoverleden op schadehistorie en voorkom dat u slachtoffer wordt van schadeauto fraude.

Over autohistoriecheck

Welkom bij autohistoriecheck.nl

autohistoriecheck.nlWelkom op autohistoriecheck.nl, een website die er is om u als particulier te beschermen tegen autofraude. U kunt bij ons gebruik maken van een kenteken check om de autohistorie van een tweedehands voertuig te achterhalen. Een kenteken natrekken bij autohistoriecheck.nl is een check doen in onder andere de databases van deĀ Nationale Auto Pas en de Rijksdienst wegverkeer. Deze organisatie staan beter bekent als NAP en RDW. Vergis u echter niet, wij opereren geheel onafhankelijk van deze organisaties.

Waarom autohistoriecheck.nl gebruiken?

Hopelijk heeft u wat aan onze website. U kunt onze site gebruiken om een kenteken check te doen, hiermee kunt u een auto volledig op kenteken natrekken. Wij geven u inzicht in het autoverleden middels de autohistorie check. U kunt zien of tellerstanden kloppen, RDW voertuiggegevens inzien en nog veel meer. Graag wijs ik u ook op alle gratis mogelijkheden van onze website. U kunt namelijk een berg aan auto aankoopinformatie inzien. Op dit moment wordt gewerkt aan informatieve blogs over het kopen van een tweedehands auto en diverse checklisten om autohistorie inzichtelijk te maken door fysieke inspectie.

 

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

16 Oct , 2014,
admin
2 comments

2 Comments

 1. m bast October 26, 2015 at 7:13 pm

  Hallo,
  Hoe kan ik het autoverleden opvragen van een import volkswagen??? (GF-380-F).
  Bedankt!

  • admin November 3, 2015 at 3:28 pm

   Beste,

   U kunt het autoverleden van deze auto opvragen of eventueel een chassischeck doen. Wij raden aan om eerst een normale kenteken check te doen om alles wat er in NL met de auto gebeurt is te controleren.

   Groeten,
   Autohistoriecheck.nl

Leave A Comment