Second slide
Van plan een tweedehands auto te kopen? Doe de autohistorie kenteken check en weet alles over het autoverleden van de auto. Wij geven u volledig inzicht in alle autohistorische gegevens. Bekijk alle RDW voertuiggegevens. Doe de NAP check en kom erachter of de kilometerstand klopt. Controleer het autoverleden op schadehistorie en voorkom dat u slachtoffer wordt van schadeauto fraude.

Hoe kom je achter de autohistorie van je droomauto?

schadeautoDe autohistorie van een auto kennen is belangrijk. Veel mensen vergeten hoe belangrijk het is om de autohistorie te kennen. Met de autohistorie wordt, verrassend genoeg, het verleden van een auto bedoeld. Het gaat dan vooral om het schadeverleden van een auto. De autohistorie laat je dus zien of een auto in het verleden ernstige schade heeft gehad. De autohistorie checken is belangrijk als je een auto gaat kopen. Een auto die in het verleden veel schade heeft gehad, kan op dit moment prima hersteld zijn, dat wil niet zeggen dat de herstelde schade net zo goed is als het origineel.

kenteken checkEen gratis autohistoriecheck

De autohistorie checken is belangrijk, maar hoe doe je dat precies. In de eerste plaats door je ogen goed open te houden als je een auto gaat kopen. Een gratis autohistoriecheck doe je door in de eerste plaats goed te kijken. Let vooral op de naden. Bij een auto zonder auto historie zullen de naden aan allebei de kanten van de auto even groot zijn. Op het moment dat een auto schade heeft, dan zal de carrosserie in veel gevallen verbuigen. Deze schade is wel goed te herstellen, maar het verschil in ruimte tussen de naden is een stuk moelijker te herstellen. Een andere manier om achter de geschiedenis van een auto te komen is door naar kleurverschillen in de lak te kijken. Het is heel moeilijk om precies dezelfde kleur lak te maken. Daarom zal je vaak kleine kleurverschillen in de lak zien bij een schadeauto.

De autohistorie op een andere manier checken

lakschade autoDe autohistorie checken kan ook op een andere manier. Een gratis autohistoriecheck doen is soms voor mensen die er echt verstand van hebben nog niet eens mogelijk. Schade kan gewoon heel goed hersteld worden. De autohistorie opzoeken kan gelukkig ook nog op een andere manier. De geschiedenis van een auto kun je ook achterhalen door het kenteken na te trekken. Inmiddels is er een grote database beschikbaar waar veel schadegevallen in worden geregistreerd. De autohistorie opzoeken wordt heel eenvoudig, omdat je alleen nog maar het kenteken hoeft in te voeren. De geschiedenis auto kan op deze manier achterhaald worden. Natuurlijk is het wel zaak om ook goed op te letten bij het kopen van de auto. Het is daarom verstand om de gratis autohistoriecheck te doen en om de auto historie op te zoeken aan de hand van het kenteken.