Second slide
Van plan een tweedehands auto te kopen? Doe de autohistorie kenteken check en weet alles over het autoverleden van de auto. Wij geven u volledig inzicht in alle autohistorische gegevens. Bekijk alle RDW voertuiggegevens. Doe de NAP check en kom erachter of de kilometerstand klopt. Controleer het autoverleden op schadehistorie en voorkom dat u slachtoffer wordt van schadeauto fraude.

Tweedehands auto kopen kan lastig zijn

tweedehands auto kopenEen tweedehands auto kopen is een hele onderneming. Het zoeken van een occasion en uiteindelijk de keuze tot aankoop maken kan veel tijd kosten. Het gaat om veel geld en daarom is het belangrijk een goede keuze te maken. Wanneer je een occasion zoekt heb je te maken met jouw eisen en je budget. Het aanbod aan merken, modellen, uitvoeringen en variaties is enorm. Zelfs als je weet wat je wilt kopen is het nog een hele zoektocht. Stel, je weet dat je een Opel Corsa wilt kopen. Dan moet je nogsteeds zoeken welke van de vele occasion Opel Cora’s je wilt kopen. Het aanbod aan tweedehands Opel Corsa’s is ook gigantisch en er is veel variatie. Zo zit er enorm verschil in bouwjaar, tellerstanden, accessoires en onderhoudsconditie.  Je moet dan zoeken welke auto aan jouw eisen voldoet. Het belangrijkste is dan om een auto te vinden met een scherpe prijs-kwaliteit verhouding. Afhankelijk van de variabelen kan de auto waarde worden bepaald. Stel je hebt een Opel Corsa gevonden die voldoet aan jouw budget en de juiste prijs-kwaliteit heeft. Dan moet je de auto natrekken en zoeken naar reviews over de specifieke tweedehand auto in die conditie.

Opel Corsa natrekken op kenteken

Uiteraard moet je een auto altijd op kenteken natrekken alvorens je deze koopt. Dus ook de Opel Corsa die jij graag wilt hebben moet je goed natrekken. Je kunt de auto natrekken met een kentekencheck. De check zal je volledig inzicht geven in de historie van het voertuig. Zo kun je controleren of de auto die gunstig blijkt qua prijs en eigenschappen ook daadwerkelijk een goede koop is. Je kunt controleren of de opgegeven kilometerstand klopt, of de auto echt nooit schade heeft gehad en of de vraagprijs aansluit bij de daadwerkelijke autowaarde.

Reviews over je auto zoeken

Ga je een tweedehands auto kopen dan is het handig om ook reviews te lezen over dat specifieke model. Zo kun je online vinden wat de meest voorkomende gebreken zijn en bij welke kilometerstand deze gebreken optreden. Zo weet je of er bij de tellerstand van de auto die jij op het oog hebt mogelijk gebreken kunnen optreden.