Second slide
Van plan een tweedehands auto te kopen? Doe de autohistorie kenteken check en weet alles over het autoverleden van de auto. Wij geven u volledig inzicht in alle autohistorische gegevens. Bekijk alle RDW voertuiggegevens. Doe de NAP check en kom erachter of de kilometerstand klopt. Controleer het autoverleden op schadehistorie en voorkom dat u slachtoffer wordt van schadeauto fraude.

Aantal eigenaren auto checken gratis

eigenaren auto natrekkenAls u een auto gaat kopen, wilt u natuurlijk dat u een goede investering doet. Het aanschaffen van een tweedehands auto is namelijk niet alleen vrij duur, maar kan ook erg lastig zijn. Dit komt niet alleen omdat er een groot aanbod van tweedehands auto’s is, maar ook omdat er regelmatig gelogen wordt over de staat van een auto, het aantal eigenaren van een auto, de schadehistorie van een auto en de tellerstand van een auto. Wilt u zeker weten dat u een goede aankoop doet? Controleer dan alle voertuiggegevens door middel van een kenteken check en vergeet zeker niet om een aantal eigenaren auto check uit te voeren. Waarom dit zo belangrijk is, of aantal eigenaren auto checken gratis mogelijk is en wat u te weten komt bij een aantal eigenaren kenteken check, leest u in dit artikel.

 

Waarom aantal auto eigenaren controleren?

Basic RGBHet controleren van het aantal eigenaren van een voertuig is erg belangrijk om twee redenen. Ten eerste zegt het RDW aantal eigenaren van een voertuig veel over de kwaliteit van de auto. Heeft een voertuig in vijf jaar tijd wel zeven verschillende eigenaren gehad? Dan kan dit haast geen goede auto zijn, want anders was de auto wel langer bij dezelfde eigenaar gebleven. Ten tweede kan het aantal eigenaren van een voertuig ook iets zeggen over het onderhoud dat een auto heeft gekregen. Is de auto tien jaar lang bij dezelfde (nette) persoon geweest, dan is de kans op goed onderhoud groter dan wanneer een auto in vijf jaar tijd steeds van eigenaar naar eigenaar is gegaan.

 

Is aantal eigenaren auto checken gratis mogelijk?

Het gratis controleren van het aantal eigenaren van een voertuig is helaas niet mogelijk. Wilt u kenteken natrekken eigenaren, dan dient u altijd een klein bedrag te betalen om inzicht te krijgen in het aantal eigenaren van een voertuig. Overigens hoeft u zich geen zorgen te maken over de prijs van de aantal eigenaren auto check, want deze is te allen tijde zo laag mogelijk. Een gratis kenteken check is dus niet mogelijk, maar het uitvoeren van een kenteken check om het aantal eigenaren van een voertuig te achterhalen is wel erg voordelig.

 

Wat kom ik te weten bij een kenteken check aantal eigenaren?

Als u een kenteken check uitvoert om het aantal eigenaren van een auto te achterhalen, krijgt u enkel inzicht in het aantal vorige eigenaren van een voertuig. Vraagt u zich af of erachter komen wie de eigenaar van auto is mogelijk is? Dan moeten wij u teleur stellen, want de naam of namen van de vorige eigenaar of eigenaren worden nooit bekend gemaakt bij het uitvoeren van een kenteken check om het aantal eigenaren van een voertuig te achterhalen.

De reden dat het niet mogelijk is om te achterhalen wie de eigenaar van een auto is, heeft te maken met het feit dat de gegevens van deze persoon privé zijn. Om de privacy van de vorige eigenaar of vorige eigenaren van een auto te beschermen, wordt enkel het aantal eigenaren bekend gemaakt bij het uitvoeren van een kenteken check aantal eigenaren.