Second slide
Van plan een tweedehands auto te kopen? Doe de autohistorie kenteken check en weet alles over het autoverleden van de auto. Wij geven u volledig inzicht in alle autohistorische gegevens. Bekijk alle RDW voertuiggegevens. Doe de NAP check en kom erachter of de kilometerstand klopt. Controleer het autoverleden op schadehistorie en voorkom dat u slachtoffer wordt van schadeauto fraude.

Technische gegevens auto opvragen

Als u een auto gaat kopen, wilt auto kopenu natuurlijk zo veel mogelijk informatie over het betreffende voertuig verzamelen. Maar wat als u een tweedehands auto gaat kopen en het informatieboekje van het voertuig in kwestie u niet voldoende informatie kan geven over de staat van de auto, het aantal eigenaren van de auto en de betrouwbaarheid van de tellerstand van de auto? Kies in dit geval simpelweg voor technische gegevens auto opvragen, want op deze manier krijgt u eenvoudig een duidelijk en compleet beeld van het voertuig dat u aan wil schaffen. Meer over technische gegevens auto opvragen, leest u in dit artikel.

 

Hoe autospecificaties met kenteken te halen?

Technische gegevens auto opvragenHet opvragen van technische gegevens van een auto is erg eenvoudig en zo gebeurd. Het enige wat u nodig heeft voor het opvragen van RDW voertuiggegevens, is het kenteken van het voertuig dat u wilt controleren en een verbinding met het internet. Zo hoeft u enkel het nummerbord te zoeken met de kenteken check op onze website en krijgt u binnen enkele minuten een duidelijk beeld van de RDW voertuiggegevens van een specifieke auto.

De stappen die u dient te volgen voor autogegevens opvragen bij de RDW als u gebruik maakt van de tool op onze website, zijn de volgende:

  1. Ga naar de homepage van onze website en laat het kenteken van de te controleren auto achter in het kader met het lege kenteken. Druk op enter en er laadt een nieuwe pagina.
  2. Bekijk de door ons verzamelde voertuiggegevens uit de database van de RDW. Sommige gegevens kunt u direct inzien, andere gegevens dient u op te vragen.
  3. Wilt u bepaalde gegevens opvragen? Klik dan op de link ‘opvragen’ achter het gegeven in kwestie en volg de stappen die op het nieuwe scherm getoond worden.

Zoals u ziet, is het opvragen van autogegevens door middel van een online kenteken check niet alleen erg eenvoudig, maar ook binnen enkele minuten gebeurd.

Welke technische gegevens kan ik allemaal opvragen?

Gebruikt u de kentekencheck voor auto informatie, dan kunt u verschillende voertuiggegevens verzamelen. Zo kunt u kenteken informatie krijgen in de vorm van de motorinhoud van het voertuig, maar ook in de vorm van het aantal vorige eigenaren van een auto, het merk en het model van de auto, het bouwjaar van de auto, de datum van de eerste tenaamstelling, de betrouwbaarheid van de tellerstand van de auto en de waarde van de auto. Kortom: het uitvoeren van een kenteken check voor auto natrekken geeft u een grote verzameling aan kenteken informatie om u een duidelijk beeld te geven van de auto die u mogelijk aan wil schaffen.

Wilt u ook meer informatie over een tweedehands auto die u mogelijk aan wil schaffen? Kies dan voor specificaties auto opvragen online door gebruik te maken van onze kenteken tool en u weet zeker dat u een goede aankoop doet. Wanneer u bij ons een kenteken invoert geven wij u gratis voertuiginformatie, vervolgens kunt u ervoor kiezen om meer informatie op te vragen over het autoverleden, dit wordt ook wel de autoverleden check genoemd. De autoverleden check staat bekend als de meest betrouwbare auto check.

Wat heb ik aan deze technische gegevens

Om een volledig beeld te krijgen van auto is het belangrijk om zoveel mogelijk informatie te verzamelen. Auto gegevens opvragen is mogelijk door de kenteken check te doen. Met de gratis kenteken check krijg je informatie omtrent het type auto en het bouwjaar. Het is ook mogelijk om een online kenteken check te doen om achter het aantal eigenaren, het schade verleden, en de tellerstand te komen. Deze informatie is helaas niet gratis. Dit komt omdat wij deze informatie van het RDW moeten kopen. Het enige wat je moet doen is het kenteken van de auto opzoeken en je kan alle specificaties van een auto opvragen. Dankzij deze gegevens kan je makkelijk bepalen of het een goed idee is om de auto aan te schaffen. Wanneer een auto veel eigenaren heeft gehad kan je verwachten dat auto sneller schade zal hebben. Met de check kan je ook een betere schatting van de waarde van de auto maken. Wanneer je met de verkoper aan het onderhandelen bent, heb je met de online check een betere onderhandelingspositie. Het is daarom aan te raden om zoveel mogelijk over de auto te weten te komen met de online kenteken check.