Second slide
Van plan een tweedehands auto te kopen? Doe de autohistorie kenteken check en weet alles over het autoverleden van de auto. Wij geven u volledig inzicht in alle autohistorische gegevens. Bekijk alle RDW voertuiggegevens. Doe de NAP check en kom erachter of de kilometerstand klopt. Controleer het autoverleden op schadehistorie en voorkom dat u slachtoffer wordt van schadeauto fraude.

Waar kan ik een gratis NAP check doen?

Een Nationale autopas check oftewel een NAP check wordt ook wel een RDW check kilometer genoemd en betreft een online tool die u kunt gebruiken voor het controleren van de tellerstand van een voertuig. Heeft u een tweedehandsauto gezien die u mogelijk aan wil schaffen, maar twijfelt u of de tellerstand van dit voertuig wel klopt? Dan kunt u dit eenvoudig achterhalen door middel van een NAP autopas check. De kilometer check kan ook gedaan worden voor import auto’s. Zeker met oog op de enorme omvang van tellerstandfraude in ons land, is het een aanrader om de tellerstand van een voertuig te controleren voor u een koopovereenkomst tekent. Dit is ook mogelijk voor geïmporteerde auto’s. Vraagt u zich nu af waarom een km check uitvoeren belangrijk is en waar kan u een gratis NAP check kunt doen? Lees dan snel verder, want in dit artikel krijgt u het antwoord.

 

Waarom een nap check uitvoeren?

km stand checkHet uitvoeren van de nationale autopas check is de manier om jezelf te beschermen tegen tellerfraude. In Nederland en in het buitenland wordt nog altijd veel gefraudeerd met kilometertellerstanden. Als u een auto op het oog heeft maar u weet niet zeker of alles klopt, kunt u een kilometer check van de rdw laten doen. Zoals je op de afbeelding hiernaast kunt zien is het eenvoudig om de kilometerteller uit het dashboard te halen. Er zijn fraudeurs die bijvoorbeeld een km teller met lage tellerstand uit een schadeauto halen en deze in een auto met hoge tellerstand monteren. Jij zal dan niet weten dat de tellerstand niet klopt, want het dashboard geeft een andere stand aan dan de werkelijke tellerstand. Een andere manier waarmee tellerfraude wordt gepleegd is het terugdraaien van km stand. Dit kan zowel digitaal als analoog en is kinderlijk eenvoudig. Doordat de waarde van een auto omhoog gaat door een lage km stand is het aantrekkelijk deze terug te draaien. Koop je een auto met teruggedraaide kilometerstand dan koop je in de meeste gevallen een slechte en afgeschreven auto. Helaas heb je dat op moment van kopen nog niet door en kom je later voor grote kosten te staan. Echter, dit hoeft jou niet te overkomen. Je kunt hiertegen beschermen door de NAP check te doen, zo weet je zeker dat je een auto koopt met een logische tellerstand en niet wordt opgelicht. Een nationale autopas check kunt u voor lichte (import) personenauto en (importe) lichte bedrijfswagen controleren. Door de km stand te controleren bespaar je geld, omdat de auto niet in een slechtere staat is dan de verkoper doet denken. Zowel particulieren als bedrijven kunnen een nap check km stand doen. Als u een NAP opvraagt bij een autoverkoper dan is het mogelijk dat de auto met een NAP certificaat wordt aangeboden. Alleen bedrijven die zijn geregistreerd bij de BOVAG kunnen een certificaat geven. De rdw nap check is verschillend voor particulieren en autobedrijven

 

Een gratis NAP check: is dat mogelijk?

Het uitvoeren van een RDW kilometer check r is helaas nooit gratis. Dit komt omdat u altijd een klein bedrag moet betalen om de database van de RDW te mogen raadplegen voor het ontvangen van een tellerstandcontrole rapport, simpelweg omdat dit een tijdsintensieve handeling is en de RDW hier een klein bedrag voor vraagt. Als u zich afvraagt waar u een gratis NAP check kan doen, moeten wij u dus helaas teleur stellen. Het opvragen van aanvullende autogegevens is wel mogelijk zonder hier geld voor te betalen, maar het uitvoeren van een gratis NAP check is bij geen enkele website mogelijk.

 

Waar vind ik de goedkoopste NAP check?

De prijzen die websites met online tools voor het controleren van de tellerstand hanteren, kunnen flink uiteenlopen. Zo zijn er websites die bijna niets rekenen om de kilometerstand van een voertuig te controleren, terwijl er ook websites zijn die het dubbele vragen om u een kilometer check op te sturen. een auto controleren met een checklistBent u op zoek naar een goedkope aanbieder voor de NAP check? Dan bent u bij autohistoriecheck.nl aan het juiste adres, want autohistoriecheck.nl staat voor de goedkoopste nationale autopascheck op het internet. Zo is het mogelijk om online voertuiggegevens op te zoeken voor de auto die u wil aanschaffen.

Voert u een nationale autopas check uit bij autohistoriecheck.nl, dan hoeft u slechts een klein bedrag te betalen voor het uitvoeren van een tellerstand controle. Dit betekent dat u de mogelijkheid heeft tot bijna gratis kilometerstand checken, wat goedkoop km stand controleren voor iedereen mogelijk maakt. En wilt u naast een rapport over de tellerstand van een voertuig ook graag aanvullende informatie over een specifiek voertuig ontvangen? Dan kunt u deze informatie ook opvragen bij autohistoriecheck.nl. En in tegenstelling tot het ontvangen van een kilometer check, is het ontvangen van aanvullende autogegevens helemaal gratis bij autohistoriecheck.nl. U moet dus wel een klein bedrag betalen voor bijna gratis een tellerstand checken, maar kunt wel gratis aanvullende auto informatie natrekken bij autohistoriecheck.nl. Op deze manier krijgt u een volledig overzicht van de voertuiggegevens en komt u niet voor verrassingen te wanneer u een (import) tweedehandsauto aanschaft.

Hoe werkt de RDW check kilometer van autohistoriecheck.nl?

Het controleren van de tellerstand van een voertuig met de tellerstand check van autohistoriecheck.nl is erg eenvoudig. Zo vult u simpelweg het kenteken van de te controleren auto in, waarna de online tool u precies vertelt wat u stap voor stap moet doen om tellerstand informatie te ontvangen. Houd er wel rekening mee dat u ook de huidige tellerstand van een voertuig nodig heeft, dus noteer deze altijd voor u start met de tellerstand check. Wanneer u alle benodigde voertuiggegevens heeft ingevuld krijgt u een RDW check uitdraai met de juiste km stand. Als u ook de schadehistorie van de auto wil controleren dan is dat ook mogelijk. Hierdoor krijgt u een volledig beeld van de auto en kunt u nagaan of u de auto wel wil aanschaffen. Het is ook mogelijk om een km stand check uitdraai te maken en deze te overhandigen aan potentiele kopers, hiermee komt u betrouwbaarder over.

 

 

 

 

 

2 Comments

  1. Bartlomiej July 5, 2016 at 7:58 pm

    243000

  2. A rboui July 1, 2016 at 2:10 pm

    Hallo ik heb een auto gekocht wil de kilometer stand controleren