Second slide
Van plan een tweedehands auto te kopen? Doe de autohistorie kenteken check en weet alles over het autoverleden van de auto. Wij geven u volledig inzicht in alle autohistorische gegevens. Bekijk alle RDW voertuiggegevens. Doe de NAP check en kom erachter of de kilometerstand klopt. Controleer het autoverleden op schadehistorie en voorkom dat u slachtoffer wordt van schadeauto fraude.

Autohistorie check gratis: is dat mogelijk?

autohistorie check gratisDe autohistorie van een auto betreft de informatie over de geschiedenis van een auto. Wil je bijvoorbeeld een tweedehands auto kopen, dan is het interessant om de autohistorie van deze betreffende auto te controleren. De autohistorie van een auto vertelt je namelijk precies wanneer jouw auto naar de garage is geweest, maar ook waarom en wat er precies wat er bij de garage gebeurd is. Zie je bijvoorbeeld bij de autogeschiedenis dat de auto die jij wil kopen een groot ongeluk heeft gehad, dan kun je deze informatie gebruiken om te beslissen of je de auto nog wil kopen en zo ja, voor welke prijs je de auto wil kopen. Maar hoe wordt de autohistorie RDW gecontroleerd en is dit wel gratis? Meer over dit onderwerp, lees je in dit artikel.

 

Autogeschiedenis controleren met gratis kentekencheck

Je kunt de autohistorie van een occasion controleren door middel van een gratis kentekencheck. Dit is een online tool waarbij je het kenteken van de betreffende auto invult, om vervolgens gratis informatie over dit voertuig te ontvangen. Je kunt de gratis kenteken check eenvoudig online uitvoeren, dus je kunt altijd en overal kiezen voor auto geschiedenis opzoeken als je een occasion wil kopen. Je kan op deze manier het schadeverleden van een auto gratis nagaan. Door middel van het kenteken in onze tool in te vullen is het mogelijk om het schadeverleden een auto te controleren. Bij het controleren van het schadeverleden krijgt u ook het bouwjaar van de auto te zien. Hierdoor kunt u de leeftijd van de auto bepalen. Omdat schade niet altijd zichtbaar is, heeft de mogelijkheid om alle reparaties boven de 150 euro in te zien. Een algemene auto check is gratis te controleren. Wilt u het schadeverleden van een auto nagaan dan zijn daar kosten aan verbonden. De kosten voor het opvragen van bijvoorbeeld de kilometerstand of of schadeverleden verschilt per site. Bij autohistoriecheck.nl krijgt u de meeste informatie over de staat van de auto voor het minste geld.

 

Is een gratis kentekencheck echt gratis?

autohistorie

Je kunt verschillende autogegevens opvragen als je een kentekencheck uitvoert. Zo kun je algemene voertuiggegevens opvragen door middel van een autocheck, zoals het type auto en het bouwjaar van de auto, maar kun je ook gegevens opvragen met betrekking tot de schadehistorie van een auto en de kilometerstand van een auto. Zo is het dus ook mogelijk om te controleren of je auto schade heeft gehad. Vraag je enkel algemene voertuiggegevens op door middel van de kentekencheck, dan hoef je niets voor het ontvangen van deze informatie te betalen. Wil je ook informatie ontvangen over de schadehistorie van een auto of over de tellerstand van een auto, dan dien je hier een klein bedrag voor te betalen. Kortom: het opvragen van de auto historie van een occasion is niet helemaal gratis, maar kan wel voor een zeer klein bedrag worden gedaan.

Omdat het opvragen van de schadeverleden van een auto kan voorkomen dat je een miskoop doet of veel te veel betaalt voor jouw occasion, is het zeker de moeite waard om een kentekencheck uit te voeren om de schadeverleden te achterhalen. Al kost het achterhalen van de schadehistorie een klein beetje geld: deze investering is zeker de moeite waard als je bedenkt dat het een dure miskoop kan voorkomen. Kortom het is mogelijk om bepaalde informatie over het verleden van een auto gratis te controleren. Maar helaas is het niet mogelijk om de tellerstand van de auto gratis op te vragen omdat deze informatie bij de RDW opgevraagd moet worden.

Waarom autohistoriecheck.nl?

Maak gebruik van autohistoriecheck.nl voor en je ontvangt gratis informatie over het verleden van de auto. Wij kunnen helaas niet alle RDW-data kosteloos ter beschikking stellen. In onze strijd tegen malafide autohandelaren zijn wij genoodzaakt bepaalde auto data bij de RDW in te kopen. Wij kunnen er niet omheen deze data aan jou voor te leggen omdat dit essentieel is voor het bepalen of een auto mogelijk een goede aankoop is. Wij geven je in de eerste instantie de mogelijkheid om de gratis kentekencheck te doen. Met de gratis auto check krijt je algemene informatie zoals het type auto en het bouwjaar. Wil je nog meer specifieke gegevens opvragen over het schadeverleden van een occasion dan vragen wij hiervoor een kleine vergoeding. Deze informatie bevat onder andere het verleden van de auto, de huidige kilometerstand en hoeveel eigenaren de auto heeft gehad.  Wil je meer weten over autohistoriecheck.nl en hoe je kan herkennen of een tweedehandsauto schade heeft gehad en of de eigenaren van de auto betrouwbaar zijn? Lees dan verder op onze over ons pagina.

1 Comment

  1. kelder December 17, 2016 at 11:30 pm

    Auto historie